Du kan opleve Danmarks største BMX løb på Skovmarkbanen

HADSUND: Banen er klar. Støvet har lagt sig efter en større omlægning og Dragon BMX Hadsund er klar til et brag af en National Cup i weekenden 11. og 12. maj.

Hos Dragon BMX på Skovmarkbanen, Aalborgvej 64B, Hadsund vil man i weekenden 11. og 12. maj kunne opleve National Cup, (DM), der er en løbsserie som afvikles over 4 weekender, på 4 forskellige baner fordelt over hele landet i både Jylland, på Sjælland og Fyn.

- I hver weekend vil der være pengepræmiering i OpenProklasserne, og pokal-præmiering i øvrige klasserne. Desuden vil der være samlet præmiering for alle klasser, oplyser Janni Christiansen fra Klubben.

Der vil være følgende klasser til løbet:

Challenge 20”: Girls: 5 og 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 år. Boys: 5 og 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 år. Women: 17+ år. Men: 17+ år

Challenge Cruiser (24”): Women: Alle. Men: 29 år og under, 30+ år

Open Pro 20”: Women: Junior/Elite (17+ år). En samlet klasse. Men: Junior/Elite (17+ år). En samlet klasse.

Lørdag 11. maj er der Racestart - alle klasser over middag, og søndag er vi klar allerede med racestart for alle klasser allerede om formiddagen, men kik gerne ud begge dage, opfordrer bestyrelsen.

For mange af kørerne i dansk BMX er national cup lige så vigtigt som Danmarks Mesterskabet, da resultatet viser, at man kan holde et stabilt højt niveau over hele sæsonen. Selvom at BMX er en individuel sport, og kørerne er hinandens konkurrenter, er det tydeligt at mærke holdånden hos klubkammeraterne i Dragon BMX der hepper med på sidelinjen når der blev kørt løb. Kom og hep med os i weekenden, og se om BMX kunne være noget for dig. Kører fra Dragon BMX er let at kende i deres nye flotte klubtrøjer. Vi glæder os til at se dig til en flot dag med en masse fedt race.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...