Visborg Kirke danner ramme om arrangementet på lørdag

VISBORG: December måned står for døren. Vi varmer op til advents og juletiden med en kort børnevenlig gudstjeneste i Visborg kirke lørdag formiddag 24. november kl. 11.00.

- Vi skal sammen lytte til historien om Englen Henning, der ikke rigtig kan finde det rette julehumør. Han kan kun se alt det, der er forkert. Altid brokker han sig. Lige indtil den dag, han får vingerne i et par helt særlige briller, fortælle sognepræst Mette Tved Hansen.

Efter gudstjenesten er menighedsrådet vært ved en omgang risengrød og æbleskiver i kirkehuset.

Trænger hjemmet til friske forsyninger af julestads, ja så kan der klippes eller strikkes julepynt og laves dekorationer i gran. Du kan også være med til at lave en monsterlang guirlande til kirkens juletræ. Medbring gerne egne strikkepinde, yndlings saks og et fad eller andet til at lave dekoration på. Ellers sørger kirken for materialer.

Der er også mulighed for at deltage i kirkens menighedsmøde, hvor menighedsrådet beretter, om alt det der er sket i løbet af året, der er gået. Der vil også være en kort beretning om sognenes hjælpekasse. Endelig er det også en oplagt mulighed for at komme med gode ideer til kirkelivet i Visborg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...