På lørdag er der atter åbent i Skelunds bazar

SKELUND: Er Blot noget af det, du kan opleve til lørdagens Bazar i Skelund, der som bekendt har åben kl. 10:00.

Sidste måned var der en ”fæl tyrkfejl” i pressemeddelelsen derhen, at det fremgik af teksten, at Enslev Slagteren med Kent var tilbage og havde gode tilbud med på Bazaren. Kent er der stadig, men han har droslet ned på butikken, og i dag finder du ham bag grillen med lækre hjemmelavede pølser som sikrer dig en god frokost på Bazar dagen.

I det seneste års tid har vor faste slagter været Jensens Frilandsgrise som er leveringsdygtig i mange spændende slagtervarer af høj kvalitet, og hver Bazar dag er der gode tilbud med. Her i november er der medbragt fars til 50 kr./kilo samt grisetæer til 5 kr./stk. Og der er stadig skanker og hjerter, som tilfældet var i oktober, med i udvalget fra Jensens Frilandsgrise.

En anden trofast stadeholder er Henrik der driver ”Ting og Sager Hallen” i Randers, men når det er Bazar dag i Skelund sætter han andre til at passe hallen, og så pakker han ca. 200 forskellige slags krydderier og ca. 25 forskellige te-sorter, hvorefter turen går til marked i Skelund. Og da vi nærmer os jul har han også bagepulver, vanilje sukker og kanel med, hvilket alle er uundværlig ingredienser til julebag.

Og så har vi igen Lass Knivsliber med på Bazaren, hvilket rigtig mange ofte efterspørger og derfor kan man roligt medbringe køkkenknivene denne gang, så de kan gøres juleklar allerede nu. Lass kommer først tilbage i foråret så tag dem alle med på lørdag.

De sidste måneder har der været søgning på udendørs stande og vi har derfor gjort klar under halvtaget til de stader der vil stå udenfor, lyder det fra Bazar ejerne Jan og Jess, og til på lørdag er der allerede tegnet flere udendørs stande ind med spændende produkter.

Inde vil du også finde nye stande, både med vin og især en masse muligheder for

tage hul på julen med julepynt og juledekoration, samt et hav af stearinlys.

Vi ses på lørdag? slutter Jan og Jess.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...