Helena Dylmer flytter klinikken til Havkærvej i Ajstrup

HADSUND: KLINIKKEN Sund Helse v. Helena Dylmer er flyttet til Havkærvej 14, i Ajstrup efter 17 år i Hadsund.

Helena Dylmer har lejet sine lokaler på gågaden i Storegade 40 ud til Lonnie Würtz Jensen, der åbner MILLE’S HEAVEN lørdag den 1. december, hvor Helena Dylmer vil underholde på dagen med guitar og sang og MILLE’S HEAVEN byder på æbleskiver og gløgg, se annonce.

Helena vil fortsat have sin gang i ejendommen på Storegade 40, da de kunder, der er vant til at hente varer på adressen, fortsat kan hente sine bestilte varer som vil stå klar hos Lonnie.

Helena glæder sig til at byde velkommen i de nye omgivelser der er perfekte til at behandle i. Nutidens jag og pres er hårde ved menneskekroppen, så indimellem er der brug for et åndehul, så kroppen kan få lov til at genfinde sin balance.

Mange har haft sin gang i Klinikken Sund Helse gennem årene, og været i hænderne på Helena og efterfølgende fået et andet syn på tilværelsen både fysisk og psykisk. ”Det at kunne gøre en forskel er så fantastisk” fortæller Helena og siger videre: ”Nogle gange er det små faktorer der gør udslaget. Hvis man tager et centralt tandhjul ud af et stort kompliceret urværk, er konsekvensen, at resten af værket gradvist svigter og til sidst holder hele urværket op med at fungere, så det er om at finde frem til det centrale tandhjul”.

Når Helena først går i gang med at fortælle om samspillet mellem kost, vitaminer, mineraler med mere, med eksempler fra hverdagen er der mange der har fået en ”aha-oplevelse” samt forståelse for, hvad vi kan gøre for at få vores livskvalitet optimeret.

Ordsprog som, ”du er hvad du spiser”, stammer fra antikkens filosofi. ”Alle sygdomme kommer fra kosten” sagde de gamle ægyptere ifølge den græske historieskriver Herodot (484-425 f.Kr.).

De anbefalede den syge at undgå medicin de første fire sygedage, for ikke at forstyrre kroppens egen helbredende kraft.

I en håndbog fra verdens ældste civilisation Kina kan man læse: ”For at helbrede en sygdom må man kende dens oprindelse. Før man ordinerer medicin, må man vide hvad mennesket har spist”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...