Nordisk folkemusik møder barok og klassisk i Als Kirke onsdag aften 20. marts i Als Kirke.

ALS: Onsdag aften 20. marts får Als Kirke besøg af TYS, hvor nordisk folkemusik møder barok og klassisk.

Troels Kold siger om aftenen: TYS er et ensemble, bestående af tre unge, ambitiøse musikere, der alle brænder for at udforske den klassiske koncertform. Ensemblet består af fløjtenist Ann Sophie Rønne Andersen, violinist Louise Gorm og cellist Maria Isabel Edlund. Sammen bestræber de tre musikere sig på at spille koncerter i øjenhøjde, hvor de skaber en nærværende oplevelse for publikum og lader musikken tale på tværs af rum, grænser og genrer.

Musikerne er hver især er i gang med at færdiggøre deres solistklassestudier og har som studerende i blandt andet New York, Berlin, Tokyo, Malmø og Chicago hentet inspiration til denne koncert, som emmer af energi og personligt udtryk. Repertoiret spænder fra mere traditionelle klassiske former af Haydn og Telemann, som flettes sammen med den legende og dansante nordiske folkemusik, nye spændende klange, smukke arrangementer af danske sange og sprudlende barokmusik. Fælles for det hele er glæden ved rytmen, dansen og de smukke melodier.

De tre fremadstormende musikere har turneret i store dele af verden og givet koncerter i blandt andet Carnegie Hall i New York, Mariinsky Theatre i Skt. Petersborg og Tivolis Koncertsal i København. De ser nu frem til at give mere intime koncerter med kant, hvor der er plads til leg og direkte kontakt med publikum.

Koncerten arrangeres af menighedsrådet i Als, den varer en god times tid - og kirkebil kan benyttes.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...