Finder sted i dag fredag for hele familien

VISBORG: I Visborg ligger der en historisk perle -nemlig Visborg Kirke! Den synes vi, at du skal have lov til at gå på opdagelse i, og derfor holder vi kirkedag fredag 12.oktober.

Synes du det lyder lidt støvet, så kan du godt tro om. Dagen arrangeres i samarbejde med FDF Hadsund og FDF Skelund-Veddum. De sørger for bål, og der vil være mulighed for at tilberede sit eget lette måltid. Der vil også være forskellige lege.

Har du lyst til at nyde udsigten over fjorden og Hadsund by, så kan du stige til tops i tårnet. Hvis modet rækker, er det også muligt at rappelle ned af kirkens tårn. Der står en certificeret instruktør parat. Vi kan dog ikke love, at alle kan få mulighed for at rappelle.

Til gengæld er der plads til alle i kirkens sakristi og krypt, hvor Mamsellen fra Visborggård fortæller sin historie, der ikke er for sarte sjæle.

Ved orgelet sidder kirkens organist klar, dog overlader hun gerne tangenter og pedaler til dem, der kunne have lyst til at prøve at spille orgel.

Det er også muligt at tage på opdagelse i kirkens historie og besvare en kirkequiz. Ved dagens afslutning trækker vi lod blandt de rigtige besvarelser, og den dygtige og heldige vinder kan inkassere en flot gavekurv.

Det er en dag for hele familien, så bare kom! i annoncen kan du se mere om tidspunkt og dagen, som vi slutte af med en kort aftenandagt, inden vi går hjem. Du kan komme og gå, som du har lyst til i løbet af arrangementet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...