Det er rutinerede kræfter, der står bag åbningen af John Frandsens nye ejendomsmæglerforretning på Kystvejen

ØSTER HURUP: Kendte ansigter hos Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen i Øster Hurup

Det er rutinerede kræfter, der kommer til at stå bag åbningen af Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsens nye ejendomsmæglerforretning i Øster Hurup.

Sammen med John Frandsens mæglerteam fra afdelingen i Hadsund, kommer firmaets nyansatte ejendomsmægler Jørgen Steve til på fuldtid at betjene firmaets kunder fra den nye boligbutik på Kystvejen i Øster Hurup.

Jørgen Steve har drevet ejendomsmæglerforretning i området i cirka 30 år, og må siges at være godt inde i lokalområdet og markedet for sommerhuse og boliger.

- Det var faktisk Jørgen Steve, der for mange år siden tog mig i lære som ejendomsmægler, så det føles næsten som om ringen sluttes, når Jørgen Steve har valgt at starte hos os som ejendomsmægler. Jeg er helt overbevist om at Jørgen er klar til at løfte opgaven sammen med det øvrige team, fortæller Tom Madsen, der er partner i Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen.

Jørgen Steve supplerer: - Jeg elsker at være ejendomsmægler og kan mærke, at jeg stadig har en masse at byde på. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen har igennem mange år gjort det særdeles godt i markedet, og jeg er meget opsat på at være en del af udviklingen og udbygningen af firmaets markedsandel her på Østkysten.

- Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen er jo stærkt repræsenteret både lokalt og i resten af Jylland. På den måde har firmaet i høj grad en unik tilgang til at kunne hjælpe både købere og sælgere med bolighandel. Desuden passer John Frandsens koncept med at være tæt på kunden og fokus på salget af boligen eller sommerhuset rigtig godt til mit temperament. Fokus på løsningen af opgaven og kundens tilfredshed skal fortsat være det allervigtigste for mig og firmaet, slutter Jørgen Steve.

John Frandsen A/S

åbnede i 1995 i Randers, og er siden støt vokset til et af Danmarks allerstørste ejendomsmæglerfirmaer med over 100 ansatte.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...