MHVJ er atter på skinnerne - denne gang i efterårsferien

MARIAGER/HANDEST: I efterårsferien fløjtes der på ny til afgang for veterantoget mellem Mariager og Handest.

Seks dage i børnenes efterårsferie inviterer veteranbanen på tur ud i efterårets smukke gyldne farver i landskabet omkring Mariager Fjord, og hvorfor ikke benytte lejligheden til at samle kastanjer og tage dem med hjem?

Både på True og Vester Tørslev station er der store gamle kastanjetræer, der blev plantet, da privatbanen åbnede for 90 år siden.

Disse gamle kæmper er traditionelt leveringsdygtige i frugter til fantasifulde og traditionsrige kastanjefigurer, og også i år opfordres togpassagererne til at lade børnene samle kastanjer undervejs på togturen.

I Handest vil Stationskiosken være åben i efterårsferien, og her er der mulighed for at få sig en kop friskbrygget kop kaffe eller en øl eller vand, og børnene kan få sig en is.

Tirsdag og lørdag køres med historiske motortog. Torsdag og søndag kører det gamle damplokomotiv, og Trekantruten med bus, båd og tog genoplives også i efterårsferien.

- Så har I lyst til at se Mariager Fjord - og skovene deromkring - i de flotte flammende efterårsfarver i ro og mag og i historiske rammer, så planlæg allerede nu en tur med veterantoget i efterårsferien, opfordrer veteranbanens driftsbestyrer Jan Eriksen.

Det er muligt på forhånd at booke billet til veterantoget via VisitMariagerfjords hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...