Kultur- og fritidsudvalget har netop besluttet at støtte koncerten

MARIAGER: TV2’s regionale julekoncert sendes i år ikke fra Skagen Kirke, som det hidtil har været traditionen, men derimod fra Mariager Kirke.

Kultur- og fritidsudvalget i Mariagerfjord Kommune har netop valgt at yde 34.000 kroner i støtte til koncerten.

Den optages i Mariager torsdag 22. november, og som sædvanlig er det operasangeren Jens-Christian Wandt, der er tovholder.

Han har samlet et hold af nogle af Danmarks dygtigste musikere - bl.a. mezzo-sopranen Andrea Pellegrini, violinisten Andreas Birk, pianisten Alexander McKenzie og Holmens Kirkes førsteorganist Jakob Lorentzen.

Jens-Christian Wandt medvirker både som tenor og som programvært og glæder sig på forhånd meget til koncerten i Mariager Kirke.

- Det er jo et fantastisk rum med en helt enestående akustik, og jeg er glad for, at TV2 har valgt mig til at sammensætte denne julekoncert. Det bliver et program fyldt med julens kendte og elskede sange og salmer. Der bliver solistiske indslag men også fællessang, hvor alle i kirken skal synge med, afslører han.

Der er stadig billetter at få til julekoncerten i Mariager Kirke. Billetsalget sker via hjemmesiden billetten.dk

- Det er god branding af byen og kommunen at få julekoncerten vist i fjernsynet. På den baggrund er de 34.000 kroner givet godt ud, siger formand for kultur- og fritidsudvalget i Mariagerfjord Kommune, Jane Grøn (S).

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...