Eleverne optræder på Mariagerfjord Gymnasium onsdag

MARIAGERFJORD: Onsdag eftermiddag 19. december inviterer Kulturskolen for 7. år i træk til Julekoncert med Randers Kammerorkester og 200 skolebørn fra kommunen.

Og man kan næsten ikke undgå at komme i julestemning ved bare tanken om en sal fyldt med sangglade julenisse-børn, et underholdende Randers Kammerorkester og et fantastisk publikum.

Det er 200 elever fra Solhverv Privatskole, Assens Skole, Bymarkskolen, Mariager Skole, Mariagerfjord Idrætsskole og Hvilsom Friskole, der sammen med Randers Kammerorkester skal på scenen på Mariagerfjord Gymnasium d. 19. december. Til koncerten synger børnene julens sange og melodier, akkompagneret af Randers Kammerorkester og dirigeret af David Riddell. Konferencier er Hans Dueholm.

Koncerten giver børnene, uanset musikalsk baggrund og sangstemme, en fantastisk mulighed for at fejre julen på en sjov og underholdende måde. Børnene får en stor oplevelse sammen med et professionelt kammerorkester foran et stort publikum. De hører og ser – måske endda for første gang- den klassiske julemusik og de flotte klassiske instrumenter udfolde sig.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...