Lokal Lions-formand trak nissehuen på og agerede julemand

Takket være et godt salg af ”Rebild Kalenderen”, ”Barn af Himmerland” og lodsedler i ”Fjordlotteriet” kan Lions Klub Rebild her op mod jul uddele julehjælp til i alt 30 økonomisk trængte familier rundt omkring i kommunen.

Julehjælpen har for den enkelte familie en værdi af 500 kroner og den blev af Lions-klub-formand René Aubertin overdraget til de tre lokale julehjælps-koordinatorer familievejleder Stina Bargman Toft, Lisa Bendsen fra integrationsgruppen i Støvring/Skørping og sognepræst Inger Margrethe Andersen fra Bælum-Solbjerg-Skibsted menighedspleje.

Stina Bargmann Toft, som privat bor i Grynderup ved Nørager, administrerer 10 julepakker a 500 kr. fra Spar i Nørager, og dækker den sydlige og vestlige del af Rebild Kommune. Hun har annonceret efter ansøgninger via Facebook og udleverer julehjælpen fra sin bopæl 21. december.

Lisa Bendsen vil i samråd med en tidligere integrationsmedarbejder og Mutia (syrisk flygtning) fra bestyrelsen dele 10 gavekort til Meny i Støvring ud i weekenden 19.-20. december.

I Bælum-Solbjerg-Skibsted pastorat supplerer julehjælpen fra Lions Rebild den julehjælp, som de frivillige i menighedsplejen selv har formået at samle sammen i et corona-år.

Inger Margrethe Andersen vil i samarbejde med lokalrådet få Spar-købmanden i Bælum til at lave individuelle julepakker, som dels afhentes i sognegården og dels leveres ud.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...