2. januar overtager Jeanette Lene Andersen selv sin hidtidige arbejdsplads i Hadsund

2. januar 2021 overtager Jeanette Lene Andersen Frisørsalonen Capelli på Storegade 43 i Hadsund.

Jeanette Lene Andersen har været ansat som frisør i salonen i 7 ½ år. Hun var derfor ikke i tvivl, da muligheden opstod for at overtage salonen.

- Det har selvfølgelig været et noget anderledes og udfordrende 2020 i salonen på grund af corona, men overordnet set går det godt, og vi har en stor, trofast kundeskare, så jeg føler mig helt tryg ved at overtage salonen, fortæller Jeanette.

- Det bliver en meget spændende udfordring at skulle drive egen salon, men efter en del år i branchen, herunder altså de sidste 7,5 år her i salonen, føler jeg mig klædt rigtigt godt på, og jeg glæder mig rigtigt meget.

- Der bliver ikke de store ændringer i salonen. Det bliver med det samme personale, nemlig elev Nicole Pedersen, frisør Pipa Hansen og mig selv. Samtidig vil vi have de samme værdier og samme tilgang til godt håndværk og god, fleksibel kundeservice, fortæller Jeanette Lene Andersen, der er 30 år og bor i Hadsund med mand og to børn.

Jeanette er oprindeligt udlært hos Saxofoni i Hobro, og arbejdede en periode hos Frisør Elgaard i Randers, inden hun startede hos Capelli i Hadsund.

I forbindelse med ejerskiftet ændrer salonen navn fra Capelli til Frisøren v/Jeanette Lene Andersen.

På grund af corona bliver der ingen festivitas eller reception i forbindelse med åbningen 2. januar.

I stedet vil åbningen blive markeret med en række gode tilbud.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...