Formand for Jysk Jagtrideklub Kim Schewing fra Als havde under pause som statist i kongeligt skuespil ved Moesgaard arrangeret ridningen

ALS/AARHUS: 22 medlemmer af hos Jydsk Jagtrideklub optræder i øjeblikket og frem til 29. juni som statister i Det Kongelige Teaters udendørs opsætning af Kong Arthur ved Moesgaard Museum.

Om søndagen holder de medvirkende skuespillere og de over 100 statister dog fri, og Kim Schewing fra Als havde som formand for Jydsk Jagtrideklub derfor arrangeret en jagtridning i de naturskønne omgivelser ved Moesgaard syd for Aarhus.

- Klubben skulle oprindeligt have haft jagtridningen i Kompedal Plantage, men har flyttet den her til Moesgaard fordi halvdelen af klubbens aktive medlemmer også er statister i udendørsforestillingen. Medlemmer af Fynsk Jagtrideklub er også inviteret med, fortæller han kort før en hornfanfare signalere starten på Jagtridningen i Kong Arthurs fodspor.

Her er alle 42 deltagende ryttere meget symbolsk samlet på den kæmpestore scene, hvor der i fællesskab også bliver skålet for en god jagtridning.

De næste godt to timer red rytterne en samlet strækning på omkring 15 kilometer med 37 indlagte forhindringer i landskabet mellem Moesgsard Museum og det nationale hestesportscenter Vilhelmsborg fem kilometer derfra.

Jagtridningen i det flotte solskinsvejr blev afsluttet ved at deltagerne nød deres medbragte madpakker i selskab med de andre jagtkammerater.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...