Medlemmer af Hadsund Inner Wheel blev en stor naturoplevelse rigere, da de forleden aflagde visit i hotel Løvtag på Als Odde

HADSUND: Medlemmer af Hadsund Inner Wheel blev en stor naturoplevelse rigere, da de forleden aflagde visit i hotel Løvtag på Als Odde.

I hotellet, som er indrettet i en trætop, blev gæsterne hjerteligt modtaget af ”hotelfremviser” Lis Frank Larsen og ”eventmanager” Jette Michno.

Der var stor spørgelyst blandt de 13 deltagere, og Lis Frank Larsen, der er mor til de to iværksættere, Rasmus og Lasse Lybæk, gav gerne uddybende svar og fortalte om sønnernes hotelprojekt.

Sønnen Rasmus var allerede i sin drengetid meget fascineret af at bygge huler og klatre i træer, og han har nu fået sin drengedrøm opfyldt med en eksklusiv hotelhytte med bl.a. Haymøbler.

Af hotel Løvtags gæstebog fremgår det, at der siden indvielsen af ”hotelhytten” 29. juni 2019, har været mange gæster, selv om prisen for en overnatning er 2750 kr. i sommerperioden.

Det er hovedsageligt stressede bymennesker og udenlandske gæster fra europæiske lande, der har brug for nogle dage med fred og ro i naturen til at komme ned i gear.

Der er i første omgang projekteret ni hotelhytter i trætoppene på Als Odde, og i nær fremtid går man i gang med at opføre yderligere to hytter, kunne Lis Frank Larsen fortælle gæsterne fra Hadsund Inner Wheel klub.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...