Nybolig i Hadsund og Hobro ser positivt på fremtiden trods forårets udfordringer

HOBRO/HADSUND: Siden Corona-krisen brød ud i starten af marts har dansk økonomi været kastet ud på usikker og gyngende grund. Det gælder også boligmarkedet, hvor der har været spådomme om faldende aktivitet og boligpriser. En lokal ejendomsmægler ser dog ingen panik på markedet. I stedet er der godt gang i hushandlerne.

- I dagene efter den første bratte nedlukning, hvor renten steg og obligationskurserne faldt over natten, kunne vi da godt mærke en vis nervøsitet, og der var da også et par handler, der gik i vasken.

- Men siden er det stille og roligt gået tilbage til normalen, og vores boligvurderinger og udbudspriser er ikke faldet, lyder det fra Ole Rishøj, indehaver af Nybolig i Hobro og Hadsund

- Det skyldes, at renten og obligationskurserne hurtigt fik rettet sig fornuftigt op, men det skyldes også, at vi ikke er så påvirkelige i vores markedsområde. Her er storbyerne jo altid meget mere påvirkelige. Det gælder både, når det går op, og når der er usikkerhed på markedet.

- Vores største udfordring lige nu er faktisk, at vi gerne vil have flere boliger til salg. Nogle af dem, der overvejede, at sætte deres bolig til salg, har måske trådt på bremsen og afventet lidt på grund af krisen, men det er der ingen grund til.

- Det er faktisk et rigtig godt salgstidspunkt, da der er mange købere, men færre boliger til salg. Der er 30 procent færre boliger til salg på landsplan nu end i april sidste år. Så hvis kunden sætter til salg nu, er der gode muligheder for en god pris, fortæller Ole Rishøj

- Vi har haft en super forår med flot gang i sommerhussalget. Det skyldes sikkert, at man i år givetvis ikke kan komme på ferie udenlands, og det udnytter mange til at opfylde drømmen om et sommerhus, fortæller Ole Rishøj.

- Så alt i alt er vi positive trods forårets udfordringer. Jeg spår ingen markante fald eller ændringer i vores marked – altså med mindre, at renten af en eller anden grund ændrer sig markant, slutter han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...