Indvielsen finder sted på lørdag, hvor der også vil være kaffe og kage til gæsterne

HADSUND: Hadsund Motor klub har de sidst måneder bygget nyt klubhus, hvor de holdt rejsegilde 1. marts, og nu er de kommet så langt, at de er klar til at holde indvielse lørdag 15. juni.

Til at foretage indvielse har bestyrelsen kapret borgmester Mogens Jespersen og bestyrelsesformand for ELROFonden Steen Thomsen, der gerne skulle stå klar kl. 09:30, hvor også alle andre interesserede er velkomment til at kikke forbi, siger formand for HdMK, Birger Jørgensen.

- Vi havde brug for at nyt, da der gamle var nedslidt og ikke stor nok til klubbens mange aktiviteter, fortæller formanden, for bl.a. ved et DM i maxi-klassen, kan vi nemt være 250 kørere + deres familier og tilskuere.

- Vi har ligeledes lavet vort nye klubhus handicapvenlig med en opkørsels-rampe samt et handicaptoilet, og oppe på taget er det nu en glimrende udsigt over det meste af banen, fra en nybygget tagterrasse.

Klubhuset bliver stadig i vinkel men udvides fra 68 til 90 kvm, opført af Entreprenørfirmaet Bjarne Barth A/S der har bygget et råhus, som klubben så selv har isoleret og sat indvendig beklædning på, og huset har forstærket tag, så tagterrassen kan bruges.

Klubbens medlemmer har brugt 400 frivillige mere fordelt på 10-15 voksne og unge der gennem 3-4 måneder har brugt deres weekender og aftener.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...