Børnehavebørnene i Regnbuen fulgte interesserede med, da ugle- og tårnfalkekasserne blev sat op.

MARIAGERFJORD: Danmarks Naturfredningsforening for Mariagerfjord har en projektgruppe, som fremstiller ugle- og tårnfalkekasser og sætter dem op rundt omkring i kommunen.

I første omgang har gruppen bygget 15 natuglekasser og otte tårnfalkekasser, som nu alle er sat op - bl.a. hos skovbørnehaven Regnbuen i Hadsund.

Her blev der forleden sat både en ugle og en falkekasse op, mens de nysgerrige og glade børnehavebørn interesserede fulgte med.

- Vi har nu næsten dækket behovet for redekasser i Mariager, Hobro og Hadsund-området, så nu gælder det især området omkring Arden, bebuder talsmand for DN-Uglegruppen i Mariagerfjord,

Peter Toubøl.

Uglegruppen har allerede adskillige steder stående på ventelisten, og har pt. ikke flere ugle- og tårnfalkekasser på lager.

- Men vi går snart i gang med at bygge endnu et antal kasser, som vil blive sat op i de kommende måneder. Og så bliver det i øvrigt spændende at følge med i, om der flytter fugle ind i kasserne, så vi opnår at øge antallet af ugler og falke i kommunen, bemærker Peter Toubøl.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...