Hjerteforeningen har tidligere på året haft besøg af Sam Riahi i Hobro, så nu er turen så kommet til Hadsund på medlemmernes opfordring. Det sker på mandag

HADSUND: “Hjerterytmeforstyrrelser” er emnet, når Hjerteforeningen Mariagerfjord indbyder til ”Hjertecafe”, mandag 18. november kl. 19.00 på Hadsund KulturCenter.

Oplæg v/ Overlægen og Professor Sam Riahi med speciale indenfor hjerterytmeforstyrrelser, Aalborg Universitetshospital.

Formand Jørgen Thorndahl fortæller: Om hjerterytme forstyrrelse, hvor deltagerne få mere viden om forkammerflimren, andre rytmeforstyrrelser og ablationsbehandling. Hør om pacemaker behandling og livstruende rytmeforstyrrelser.

Hjertecafe med foredrag på KulturCenter Hadsund

Et spændende og oplysende foredrag ved Sam Riahi, overlæge ved Aalborg Universitetshospital hjerte specialist i hjerterytmeforstyrrelser gæster Hadsund mandag den 18. november kl. 19.

Sam Riahi besøgte Hobro i foråret til Hjerteforeningens generalforsamling, og her havde vi fuldt hus, oplyser Hjerteforeningens ny formand Jørgen Thorndahl. På opfordring fra flere medlemmer kommer vi nu til Hadsund med det samme foredrag. Alle er velkommen – ingen tilmelding.

De fleste mennesker oplever af og til kortvarige og oftest helt harmløse arytmier, sådan er det dog ikke altid. Kom og bliv oplyst om denne tilstand, der gør at hjertet springer et slag over, eller der komme nogle ekstra, hurtige hjerteslag efter hinanden. En hjerterytmeforstyrrelse (hjertearytmi) opstår, når de elektriske impulser, som skal samordne hjerteslagene, ikke fungerer korrekt. Det får dermed hjertet til at slå for hurtigt, for langsomt eller uregelmæssigt. Få nyeste viden på dette interessante felt af en ekspert på området.

Hjerteforeningen er en stor og aktiv patientforening i Mariagerfjord. De 7 ugentlige hold med Hjertemotion i Hobro, Arden og Hadsund er kerneaktivitet – dertil kommer foredrag, blodtryksmålinger og livreddende førstehjælpskurser. Måske Hjertemotion er et træningstilbud for dig, og din ægtefælle eller nabo. Det er sjovere at træne i fællesskab med andre, og så sikrer du også at du kommer afsted hver uge. Der er få ledige pladser på holdet i Hadsund, hvor fysioterapeut Pernille Ditlevsen er underviser.

Du kan altid kontakte LOF Mariagerfjord-Rebild for en gratis prøvegang, da de står for administration af alle Hjerteforenings kurser. Nye hold starter igen til januar, men kom og prøv det af allerede nu.

Den populære nytårskur i Hjerteforeningen får besøg af TV lægen Peter Qvortrup Geisling 6. februar på Mariagerfjord Gymnasium. Billetsalg er startet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...