Beauté Pacifique Ambulatoriet tilbyder fredag 29. maj en gratis hudlæge-konsultation

HADSUND: Har afspritning og hyppig håndvask ødelagt dine hænder og har glemt at bruge en god fugtighedsbevarende håndcreme? - Så kan du nu få gratis råd og vejledning hos hudlægerne på Beauté Pacifique Ambulatoriet, Smedevænget i Hadsund, fredag 29. maj kl. 09:00.

Gratis hudlægekonsultation

Hudlæger Kristian Bakke Arvesen og Carsten Sauer Mikkelsenfortæller, at netop nu er der en stigning i personer, som oplever alvorlige problemer med huden på hænderne – så derfor tilbyder Beauté Pacifique Ambulatoriet - fredag den 29. maj kl. 9-13 en gratis hudlæge-konsultation til personer, der enten har eller er i farezonen for at udvikle håndeksem.

- Det er helt afgørende, at man sætter ind med den rigtige behandling hurtigst muligt for at undgå, at der opstår betændelse eller vedvarende hudforandringer, forklarer hudlæge Carsten Sauer Mikkelsen, der sammen med Kristian Bakke Arvesen står klar med ekspertråd til de udsatte hænder.

Det er ikke første gang, at Beauté Pacifique tilbyder gratis hudhjælp til personer med hudproblemer, men på grund af CORONA-epidemien, retter vi nu hjælpen mod en helt specifik persongruppe, herunder de ”Varme Hænder”.

- Vi modtager lige nu mange henvendelser fra blandt andet bekymrede forældre til små børn og sundhedspersonale, der alle oplever store og smertefulde gener med huden på hænderne. Vi hjælper dem, så godt vi kan på afstand – men vi kan hjælpe endnu bedre ved et personligt fremmøde. Derfor har vi arrangeret denne dag, hvor vi tilbyder vores hjælp helt gratis til dem, der har allermest brug for det, siger direktør i Beauté Pacifique, Flemming K. Christensen.

Book tid

Har du brug for hjælp til at normalisere huden på dine hænder?

Så book tid ved at ringe til Beauté Pacifique Ambulatoriet på 98 57 31 00, og man kan i øvrigt finde flere oplysninger i vor annonce her i avisen, slutter Flemming K. Christensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...