Klubben håber at se nye piger og drenge til en af deres træninger, for man har altid plads til flere spilere.

HADSUND: I disse tider, hvor mange klubber lukker hold ned, er vi sindssyg stolte over, at vores U7mix hold har 24 piger og drenge.

Det fastslår formand Søren Nielsen fra Hadsund Boldklub, og for mange lyder det sikkert ikke af meget, men for en klub som Hadsund BK - der også er presset på spillere - er det utrolig dejlig, at have en årgang med så mange spillere.

I disse tider, hvor fritidstilbuddet er enormt, er det flot, at vi har fået samlet 24 spillere. I gamle dage, havde vi fodbold, håndbold og badminton som man gik til, den liste er blevet ekstrem lang, individuelle sportsgrene er populære og den truer til tider holdsportens eksistens.

Spæd stars med FC Trolle

Det hele startede med FC Trolle, et tilbud fra 3-5 år.

- Vi havde ikke mange spillere i starten, men vi fortsatte og ja, nu er vi så 24 stk. hvoraf der møder omkring 18 til træning hver gang, fortsætter Søren Nielsen, hvilket er en drøm for en træner, at have så bred en trup, hos U7mix er dette en realitet, men ikke altid en drøm. 😃 Men en krævende opgave, at holde styr på alle de lopper.

Vores målsætning er, siger formanden, at 90 % af træningen skal foregå med bold, og vi fokuserer på at træningerne og udviklingen skal foregå igennem leg. Ingen ambitiøse øvelser, men vi prøver at have en seriøs tilgang til træningerne, hvor vi prøver at niveau inddele så vi kan udfordre alle spillerne på niveau og evner. Vi deler/samler pigerne i egne grupper når det passer ind. Så vi på den måde tilgodeser alle spillerne.

30 spillere inden sommerferie

HBF har en målsætning om, at vi kan få spillerne til at elske denne sport, og komme op på 30 spillere inden de går på sommerferie.

Om målsætningen er realistisk må vise sig, men med fællesskab, leg, seriøsitet og verdens bedste legetøj, fodbolden. Et fællesskab uden for skolen og på tværs af klasser/skoler er ekstrem vigtig. Så vi tror på det.

HBF er tilmeldt med total 4 hold hos DBU, et af disse er et rent pigehold, slutter Søren Nielsen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...