Halloween blev fejret 31. oktober på bedste vis i den gamle kommandocentral i Hadsund, hvor godt 100 gæster kikkede forbi

HADSUND: Det var tredje gang der blev holdt halloween i Kommandocentralen på Aalborgvej i Hadsund, og vi forsøger hvert år at gøre det så uhyggeligt som muligt, men samtidig prøver vi også at ændre udsmykningen, så personerne ikke er genkendelig for det publikum, der før har været med.

Det fortæller kredsleder Elin Aasted, og siger videre: - I år har vi indkøbt flere afhuggede arme og hænder, da vi syntes, vi havde for lidt, men der blev desuden lavet en form for labyrint derned. Vi havde som noget helt nyt i år fået hjælp udefra, af en ret så uhyggelig person, hvilket de - der var i kommandocentralen halloweenaften - sikkert vil give mig ret i.

Vi havde også trukket ”komfuret” ud af garagen og fyret op, så der blev serveret græskarsuppe med bacon og varm kakao, og jeg tror folk hyggede sig, ligesom der var flere som blev i garagen, hvor gik kiggede på vores materiel og fik sig en snak.

- Det er altid rart når de besøgende ikke bare skynder sig hjem, så snart de har overstået det de kom for, siger Elin Aasted.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...