Beredskabsforbundets Mariagerfjord kreds arrangerede Halloween i kommandocentralen

HADSUND: Igen i år havde Beredskabsforbundets Mariagerfjord kreds arrangeret Halloween i kommandocentralen, der ligger bag Falcks bygninger i Hadsund.

Tirsdag 23. oktober brugte vi frivillige på at gøre kommandocentralen klar til, at modtage de mange besøgende, der forhåbentlig ville komme, oplyser Elin Aasted. Der blev pyntet op (eller hvad man nu skal kalde det), forskellige steder i kommandocentralen med Spindelvæv, Edderkopper, en afhugget hånd, blodige fodspor m.m.

Kommandocentralen og stien derind til, var på selve Halloween aftenen kun oplyst af fyrfadslys. I trappeskakten var det elektriske lys tændt, og for vi frivillige begyndte Halloween aftenen allerede kl. 17.00, hvor komfuret blev kørt ud og der blev tændt op. Der skulle være varm Suppe og varm Kakao klar til de besøgende, hvis der var nogle der havde lyst til noget varmt, efter besøget i kommandocentralen.

Det er jo umuligt at vide, hvor mange der kommer sådan en aften, om der kommer nogen i det hele taget.

- Men vi blev glædeligt overraskede, der var forældre med mindre børn, større børn på egen hånd, rigtig mange unge mennesker og mange voksne. Både den varme Suppe og varme Kakao var en fuldtræffer. Folk hyggede sig rigtig nogle omkring komfuret og andre i garagen og snakken gik lystigt. Et par jeg talte med fortalte, at nogle bekendte havde ringet til dem og sagt at de skulle komme derud, siger Elin Aasted.

Edith og Renè skulle holde styr på hvor mange der kom ned i kommandocentralen, de kunne fortælle at der i løbet af ca. halvanden time havde været 115 personer dernede. Det kan vist siges at være ok, så noget må vi jo have gjort rigtig.

Det er andet år vi laver sådan en aften, men mon ikke det bliver en tradition, slutter Elin Aasted

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...