Løbet finder sted torsdag 5. september - har du/I tilmeldt jer?

HADSUND: Der er åbnet op for tilmeldingerne til Hadsundløbet torsdag 5. september, og pt. er 12 løbere meldt til.

Som altid er det Sportigan Hadsund og Mariager Fjord Orienteringsklub, der samarbejder tæt om det traditionsrige motionsløb i Hadsund by og nærmeste omegn. Det er 28. år, at løbet afholdes.

En af årets nyheder er chip-tidtagning. Ved klubbens to andre motionsløb, Beauté Pacifique Kvindeløb i Hadsund i maj måned og Mariagerløbet i juni, har klubben fået gode erfaringer med chip.

- Chip-tidtagningen giver den enkelte løber en nøjagtig tid, og desuden kan løberne straks efter passage af målstregen selv via en app, finde sit resultat på nettet, siger løbstilmelder Keld Østergaard fra klubben.

Ruterne er de efterhånden kendte på henholdsvis 3,3 kilometer, 5,5 kilometer og 10,5 kilometer, og som noget nyt i år tilbydes den korte 3,3 kilometerrute også for gående.

I stævneledelsen er man meget opmærksom på den nye trend blandt motionister, der gerne vil ud at røre sig, men ikke nødvendigvis har lyst til at løbe.

Ved Beauté Pacifique Kvindeløb var hele 519 kvinder tilmeldt på den gående rute på 5 km.

- Det ønsker vi som klub også at kunne tilbyde til alle vore tre motionsløb, fortæller stævnelederne Erik Nielsen og Jens Chr. Dalgaard.

Som en nyhed i år vil der være en aldersgruppe for dem på 70 år og derover. Flere af klubbens ældste deltagere har rundet 70 år, og de slipper nu for at konkurrere mod ”unge” på 60-69 år.

Sidste år deltog 682 løbere. 345 var elever på Hadsund Skole. Stævnerekorden på 879 deltagere blev sat i 2012.

Tilmelding foregår via klubbens hjemmeside: www.mariagerfjordok.dk senest 1. september.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...