Powercon hyldet ved Scale-Up Denmark`s store finale-event

HADSUND: PowerCon fra Hadsund er netop kåret som virksomheden med landets største vækstpotentiale. Det skete ved Scale-Up Denmark`s store finale-event i Aarhus torsdag, hvor 11 små og mellemstore vækst-virksomheder kæmpede om finale-sejren.

 Det var en begejstret og taknemmelig direktør fra Hadsund-virksomhed PowerCon, der blev hyldet til Scale-Up Denmarks finale-event på Sav Værket i Aarhus - kåret som virksomheden med landets mest lovende vækstpotentiale:

- Vi havde jo slet ikke regnet med at skulle gå hjem med trofæet, siger en storsmilende Allan Holm Jørgensen fra PowerCon. - Det er en stor anerkendelse af den rejse vi er på og vi glæder os over den profilering, der følger med. Det er altid en god hjælp på en vækstrejse.

PowerCon har gennem Scale-Up Denmark programmet arbejdet især med team og organisation og fået konkrete værktøjer der kan anvendes i hverdagen. "Alle i teamet arbejder hårdt lige nu for at færdiggøre de ordrer vi inde, så nu skal præmien på de 100.000,- kr. bruges på noget godt til teamet, slutter Allan Holm Jørgensen fra PowerCon.

Elite-træningsprogram booster væksten

De 11 finalister er udvalgt blandt de 90 små og mellemstore virksomheder, der i år har gennemgået Scale-Up Denmarks elite-træningsprogram for vækst-virksomheder.

PowerCon har gennemført deres vækstforløb i Scale-Up Denmark center for Maritim industri powered by MARCOD. Scale-Up Denmarks direktør Lisbeth Valther var den første til at hylde PowerCon:

- Sejren er en kæmpe anerkendelse, der profilerer virksomheden stærkt overfor både potentielle investorer, kunder og samarbejdspartnere. Det er samtidig en virkelig stor glæde for mig at se, hvor meget Scale-Up Denmarks elitetræningsprogram har øget væksten og vækstforventningerne i både vindervirksomheden og blandt de øvrige finalister. Nu ser vi frem til at skabe nye, stærke højvækstvirksomheder i Danmark med vores elitetræningsprogram i det kommende år.

- PowerCon er den helt rigtige vinder af årets Scale-up finale. De har via Scale-up programmet fået et gennembrud ind i den maritime branche med deres grønne landstrømsanlæg, som reducerer udledning af skadelige emissioner, når skibene ligger til kaj. PowerCon har netop solgt og installeret Europas største landstrømsanlæg til Kristianssand Havn, siger Christine Lunde, direktør i MARCOD.

Nøje udvalgt af professionelt Selection board

Det var det såkaldte "Selection Board" med fire markante profiler fra dansk erhvervsliv, der valgte vinderen blandt de 11 finalister, og her var man ikke i tvivl om, hvem der nu er landets mest lovende højtvækstvirksomhed.

- Selvom virksomheden er på starten af sin rejse, har den allerede en solid omsætning og har et realistisk potentiale til at blive en global spiller på markedet," forklarer Ulrik Jørring fra Nordic Alpha Partner der er en del af dagens Selection Board.

Om Scale-Up Denmark

Scale-Up Denmark er et samarbejde mellem Erhvervsstyrelsen, de fem regioner, Dansk Industri og Dansk Erhverv.

Formålet er at skabe flere og større vækst-virksomheder indenfor Danmarks styrkeområder. Scale-Up Denmark tilbyder potentielle højvækstvirksomheder blandt små og mellemstore virksomheder at deltage i et elite-træningsprogram, der munder ud i en strategiplan for accelereret vækst. Elite-træningsprogrammet indgår i et innovativt økosystem af erfarne virksomheder, brancheeksperter, forretningsudviklere, forskere, klyngeorganisationer  og investorer, der bidrager til at udvikle nye, innovative forretningsmodeller, som kan booste virksomhedernes vækst.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...