Der er atter liv i tennisklubben, og de frivillige fik en erkendtlighed på generalforsamlingen

Banerne på Stadionvej 7 i Hadsund er nu åbne og klubbens medlemmer er i fulde gang med at pudse formen af efter en lang, lang vinter, oplyser klubbens formand Trine Gundesen.

Klubbens pensionister mødes hver tirsdag og fredag formiddag mens der torsdag aften er drop in for voksne medlemmer. Grundet coronanedlukningen er børnetræningen desværre udsat til efter sommerferien.

Anlæg og klubhus fremstår fantastisk flot, hvilket vi kan takke vores fantastiske frivillige for. På klubbens netop overståede generalforsamling fik de frivillige en lille erkendtlighed for al den tid, de lægger i klubben, både på baner, i klubhus og som trænere.

På generalforsamlingen blev der i øvrigt genvalg til bestyrelsen til Birgit krog og Vagn Østergaard, mens Lasse Gundesen blev valgt ind i stedet for Carsten Mundt. Tina Bach og Trine Gundesen var ikke på valg.

Hadsund tennisklub har altid plads til nye medlemmer. Hvis du er interesseret, så tjek vores hjemmeside www.hadsundtennisklub.dk eller find os på Facebook.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...