Marie-Louise fra Hadsund vinder Optimusprisen og 10.000 kr. for årets bedste bachelorprojekt.

HADSUND: 25-årige Marie-Louise Nedergaard Fabrin fra Hadsund løb sammen med 3 medstuderende med 1. pladsen og 10.000 kr.

Marie Louise Nedergaard Fabrin har haft svært ved at få armene ned, efter hun for nylig vandt prisen for årets bedste bachelorprojekt på landsplan: - Vi havde håbet på, at vores projekt ville blive nomineret, men at vi vandt 1. pladsen, havde jeg ikke regnet med. Det er så fantastisk! Vi har haft en super god proces, og det har været så spændende at arbejde med årsager til ombytninger. Et emne, der er tabubelagt i branchen, men ikke desto mindre enormt vigtigt, lyder det fra Marie Louise Nedergaard Fabrin, der fortsætter: - Der findes ikke danske studier på området, og derfor har det været ekstra fedt at kunne bidrage med viden, der kan gøre os alle sammen bedre. Det er et ømtåleligt emne, men det betyder også, at der ligger en masse læring gemt.

Marie-Louise Nedergaard Fabrin har haft begge sine praktikperioder hos optikerkæden Smarteyes, hvor hun i dag er ansat som optiker.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...