I juli og august vil det være malerier af Anette Toftegaard, der pryder væggene i Mariagerfjord Golfcenter på sydsiden af Mariager Fjord

Anette Toftegaard er både født og opvokset i Hadsund og har - efter eget udsagn - altid været ”inspireret og fascineret af den smukke natur i området”.

I barne- og ungdomsårene eksperimenterede hun en del med akvareller, men siden faldt hun for oliemalingen, som hun føler er det helt rigtige medie til hendes landskabsmalerier.

- Jeg holder meget af enkel skønhed, og de mange stemningsindtryk, jeg får i naturen, lader jeg i den kunstneriske proces komme til udtryk på lærredet, så mine malerier som regel ender med at være æstetiske, enkle, rolige og med masser af rummelighed samt fokus på farver og lys, forklarer Anette Toftegaard.

Hun har i årenes løb deltaget på en del censurerede udstillinger, og har derudover udstillet i en del kunstforeninger mv.

En særlig oplevelse var, da hun på et tidspunkt kunne overdrage nogle af sine ”Havnø”-malerier til et lokalt ægtepar, som gerne ville have ”en bid af Havnø” med sig, når de flyttede til deres nye hjem.

Som altid er udstillingen i Mariagerfjord Golfcenter åben for alle interesserede.

Netop nu er der - samtidig med kunsten - rig lejlighed til fra golfcenteret at nyde den flotte udsigt over Mariager Fjord og evt. nyde en drink på terrassen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...