I samarbejde med Din Hørespecialist i Hadsund tilbyder Hadsund Apotek og Mariager Apotek gratis høretest den 26. august

HADSUND: Hadsund Apotek og Mariager Apotek inviterer til gratis høreprøve mandag 26. august i samarbejde med Din Hørespecialist i Hadsund, for borgere der kæmper med dårlig hørelse.

Høreprøverne bliver udført i samarbejde med specialisterne fra Din Hørespecialist i Hadsund.

I øjeblikket går der op til 11 uger nogle steder, før borgere med høreproblemer kan komme til undersøgelse hos det offentlige med henblik på behandling med høreapparat, så hvis man i stedet vælger at blive undersøgt på en privat høreklinik, kan man springe ventelisten over og komme i gang med behandling med høreapparat med det samme og stadig være berettiget til et offentligt tilskud, der dækker udgifterne.

Kvit og frit-forløb

For borgere der ønsker høreapparater uden at betale, har Din Hørespecialist sammensat et særligt prøveforløb, hvor man udelukkende prøver høreapparater fuldt dækket af tilskuddet fra det offentlige.

På den måde kan man på forhånd trygt frabede sig at prøve høreapparater, som koster penge. I stedet vil hørespecialisterne give borgerne det bedst mulige inden for tilskuddets beløbsgrænse. Når man har valgt sit gratis høreapparat, medfølger 4 års fri behandling uden ventetid på en evt. efterjustering af høreapparatet.

I forbindelse med den gratis høreprøve på Mariager Apotek kl. 09:00 og Hadsund Apotek kl. 13:00 kan man høre mere om det særlige prøveforløb. Hvis høretesten på apoteket viser tegn på høretab, tilbyder Din Hørespecialist en udførlig høreundersøgelse. Her kan man efter ønske vælge prøveforløbet udelukkende med høreapparater, der er 100 procent dækket af det offentlige tilskud.

Arrangementet er gratis og uforpligtende.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...