Virksomheden nördiske laver illustrationer af danske byer, og nu er turen kommet til Hadsund, så byens vigtigste kendetegn nu kan pryde væggen hjemme hos danskerne.

HADSUND: Nördiske er på sin tur rundt i Danmark nu nået til Hadsund. Virksomheden, der laver illustrationer og plakater til hjemmet, har allerede illustreret 60 byer og områder på tværs af det danske land, og Hadsund er en af de nyeste tilføjelser til sortimentet.

Vores besøg i byen startede med at opleve byens store flotte bro, nemlig den 252 m. lange klapbro, som fører os over fjorden. I Hadsund fik vi besøgt Hadsund Egnssamling, byens flotte kirke, det flotte springvang “Bølgen”, vandtårnet, dyrehaven, den gl. politisation, og lystbådehavnen.

- Vores mål er ikke kun at lave illustrationer og plakater, der pryder i hjemmet. Vi vil fortælle en historie, der vækker minder og giver lyst til at besøge landets skjulte skatte. Plakaterne skal være et samtaleemne, når både nye og gamle venner kommer på besøg og spørger ind til vores baggrund og identitet. Og så håber vi, at vi i sidste ende være med til at tiltrække flere besøgende til et område, siger Zlatko Alispahic, marketingsmanager hos nördiske.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...