Julegaverne er doneret af klubbens medlemmer til børn i Als, Øster Hurup samt Skelund og Visborg sogne

HADSUND: - Det var næsten som at få besøg af julemanden, da Anne Marie Vestergaard på vegne af Inner Wheel, Hadsund, kom forbi med gaver i pose og sæk, fortæller sognepræst Iben Brejner Højgaard. Julegaverne er doneret af klubbens medlemmer til børn i Als, Øster Hurup samt Skelund og Visborg sogne, hvor familier ikke har økonomisk overskud til børnenes gaver.

Derudover har Hadsund Inner Wheel doneret november måneds overskud fra Bazar-salget i Skelund. Sognenes præster vil formidle donationen, der har til hensigt at hjælpe økonomisk trængte familier til en bedre jul.

For at komme i betragtning til julegaver og/eller julehjælp, kontaktes sognenes præster – Skelund og Visborg: Mette Tved Hansen tlf. 20 20 37 88, Als og Øster Hurup: Iben Brejner Højgaard tlf. 98 58 10 11.

Hadsund Inner Wheel vil atter være at finde på Bazar Skelund i december måned, hvor klubmedlemmerne igen vil sælge kaffe og te med lækkert hjemmebag, og hvor der også vil være masser af gode ”loppe-fund” til glæde for lokale skattejægere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...