Viser både Marvel-film og Journal 64

HADSUND: Hadsund Bio 1+2 har "smidt" en hel masse gode film på programmet her i efterårsferien for hele familien.

Ny er Venom, der havde Danmarkspremiere 11. oktober og nu vises sammen med: "De utrolige", "Smallfoot" "Vildheks" og "Journal 64".

KORT OM Venom

Èn af Marvels største og mest komplekse karakterer melder sig på banen, da Eddie Brocks (Tom Hardy) krop bliver vært for rumvæsenet, symbioten Venom.

Som journalist har Eddie i årevis forsøgt at afsløre sandheden om den berygtede Life Foundation videnskabsmand, Carlton Drake (Riz Ahmed); en besættelse, der ikke alene har kostet ham sin karriere, men også forholdet til sin kæreste, Anne (Michelle Williams).

Da et af Drakes eksperimenter, rumsymbioten Venom, forener sig med Eddies krop, får han pludselig utrolige superkræfter og dermed en unik mulighed for at gøre præcis, som han har lyst til.

Den mørke, forvrængede og totalt uforudsigelige Venom, der lever på kanten af rent raseri, tvinger Eddie til at kæmpe for kontrol over de overjordiske evner, som han dog også finder både besynderligt magtkorrumperende og stærkt livsbekræftende. Men eftersom Eddie og Venom behøver hinanden for at få, hvad de hver især behøver, bliver de mere og mere sammensmeltede og efterhånden bliver det i stigende grad vanskeligt at se, hvor Eddie begynder og Venom slutter ...?

Filmen er instrueret af Ruben Fleischer ("Zombieland") efter manuskript af Scott Rosenberg ("Jumanji"), Jeff Pinkner ("Jumanji"), Kelly Marcel ("Saving Mr. Banks"), Will Beall ("Aquaman") og filmen er baseret på Marvel Comics tegneserie af Todd McFarlane, David Michelinie.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...