Tirsdag 21. maj inviterer apoteket Din Hørespecialist indenfor, så kunderne kan få en gratis høreprøve

HADSUND: Hadsund Apotek tilbyder en høreprøve ganske gratis og uforpligtende 21. maj, udført i samarbejde med specialisterne fra Din Hørespecialist i Hadsund.

Ifølge Mette Rahbek, der er hørespecialist hos Din Hørespecialist i Hadsund, vælger mange stadig at vente i månedsvis på det offentlige tilbud, fordi de antager, at private klinikker er dyrere, og de er bange for, at de selv skal have mange penge op af lommerne for at få høreapparat. Sådan forholder det sig dog ikke.

Kvit og frit-forløb

For borgere der ønsker høreapparater uden at betale, har Din Hørespecialist sammensat et særligt prøveforløb, hvor man udelukkende prøver høreapparater fuldt dækket af tilskuddet fra det offentlige.

På den måde kan man på forhånd trygt frabede sig at prøve høreapparater, som koster penge. I stedet vil hørespecialisterne give borgerne det bedst mulige inden for tilskuddets beløbsgrænse. Når man har valgt sit gratis høreapparat, medfølger 4 års fri behandling uden ventetid på eventuel efterjustering af høreapparatet.

I forbindelse med den gratis høreprøve på Hadsund Apotek kan man høre mere om det særlige prøveforløb. Hvis høretesten på apoteket viser tegn på høretab, tilbyder Din Hørespecialist en udførlig høreundersøgelse. Her kan man efter ønske vælge prøveforløbet udelukkende med høreapparater, der er 100 procent dækket af det offentlige tilskud.

Din Hørespecialist på Storegade 33 rådgiver om høreapparater fra de danske producenter Widex og Oticon. Høreklinikken er specialiseret i nøjagtig, individuel tilpasning af høreapparater ved hjælp af markedets førende teknologi.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...