Turens nye højdepunkt er Toftebakketårnet

LILLE VILDMOSE: Vanen tro arrangerer Lille Vildmosecentret igen i år guidede busture i Tofte Skov over foråret og sommeren – men noget er ikke helt som det plejer! I år kan vi nemlig lancere en STOR nyhed. Turene i Tofte Skov vil nemlig i 2019 nå helt uanede og nye højder.

Hop med på bussen og gør dig klar til en fremragende guidet bustur, hvor guiden vil fremvise én af Danmarks smukkeste og ældste naturskove - Tofte Skov i Lille Vildmose. Guiden vil undervejs inddrage dig i den spændende og flere hundredår gamle kulturhistorie, som knytter sig til skoven og området, og vise dig den enorme naturrigdom, som skoven gemmer på. Undervejs vil du med stor sandsynlighed blive mødt af skovens store bestand af vilde krondyr og vildsvin, som gennem græsning er med til at skabe en lysåben græsningsskov.

​En kort vandretur fører dig til Bønderskoven, hvor de krogede og gamle egetræer byder velkommen.

Turen har i sæson 2019 fået et nyt højdepunkt - bogstaveligt talt! Stig med til tops i det nye 17 meter høje Toftebakketårn, som smyger sig mellem bøgetræer op over trækronerne.

Den høje opstigning belønnes med et betagende udsyn over Tofte Mose - hjertet af et af landets mest imponerende og spændende naturområder. Samtidig kan du ved foden af tårnet gå på opdagelse af den nyanlagte plankesti, der gør det muligt at udforske den ellers utilgængelige og enorme højmoseflade.

Lille Vildmosecentret sørger for guiden og bussen, så det eneste du skal gøre er, at booke din plads på nettet. Turene kører fra 9. maj og frem til den 8. august (tirsdage og torsdage) – mange af turene er allerede godt fyldte, så det er en god idé at booke din plads allerede nu via Lille Vildmosecentrets hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...