Aktiv Ferie har gennem 5 år været en kæmpe succes i Assens, så derfor åbner vi selvfølgelig også dørene til begge haller igen i år.

- Det gør vi både mandag, tirsdag og onsdag i uge 7, oplyser Jytte Thygesen, hvor alle skolebørn har mulighed for at brænde masser af energi af, når vi inviterer til SJOV OG BALLADE.

Det er ganske gratis at deltage, og vi sørger endda for frokost, frugtsnack og måske et stykke kage til eftermiddagshygge.

Begge haller bliver fyldt med redskaber, bolde, mål, stave, sjippetove og meget, meget mere - samtidig med at musikken strømmer ud af højtalerne. En masse frivillige instruktører, forældre og ældre søskende sørger for, at dagene forløber legende, samtidig med at børnene får mulighed for, at prøve en masse forskellige aktiviteter, og samtidig får afprøvet nye grænseområder.

- Det er vigtigt for os, at børnene ikke sidder hjemme og "keder" sig sammen med iPad’en og mobilen. Det er den melding vi har får, når vi spørger børnene, hvorfor de har tilmeldt sig Sjov og Ballade i Assens. De synes det er sjovt at blive udfordret og samtidig får en masse ny bekendtskaber, da de bliver blandet på tværs af aldersgrupperne, hvilket vi også ser som en positiv vinkel på hele arrangementet.

Vi glæder os til igen i år at fylde begge haller med glade og livlige børn, slutter Jytte Thygesen - formand i AIF Gymnastik.

Aktiv Ferie er en samarbejde med Mariagerfjord Kommune.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...