Onsdag 13. november kan du se filmen i Hadsund Bio, når TUBA Mariagerfjord inviterer til film og debat om børn i familier med misbrug

HADSUND: Kortfilmen ”Ida” viser et alkoholmisbrug set fra barnets perspektiv. I filmen bliver Idas mor overtaget af et monster, hver gang hun drikker. Og monsteret både skælder ud og kræver kys af Ida.

Onsdag 13. november klokken 17.00 kan du se filmen i Hadsund Bio, når TUBA Mariagerfjord inviterer til film og debat om børn i familier med misbrug.

Dørene åbner kl. 16.30, og arrangementet slutter klokken 18. Det er gratis af deltage, og du kan tilmelde dig ved at sende en mail til mbg@tuba.dk.

TUBA

har i samarbejde med M&M Productions skabt filmen, der er skrevet og instrueret af Parminder Singh og produceret af Kim Magnusson, der også står bag Oscar-vindende kortfilm som ”Helium” og ”Valgaften”.

Molly Egelind har rollen som mor i filmen, og det unge stjernefrø Kerstin Jannerup Gjesing spiller Ida.

TUBA tilbyder specialiseret terapi og rådgivning til unge, der er vokset op i familier med alkohol- og stofmisbrug. TUBA har 33 afdelinger over hele landet, blandt andet en i Hobro, hvor unge fra hele Mariagerfjord Kommune kan få hjælp.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...