Filmen får følgeskab af filmen Avengers: Endgame på lærredet i Hadsund

HADSUND: Efter en begivenhedsrig påske med humor på plakaten hos Hadsund Bio 1+2, der fra 29. april viser den nye verdenspremierefilm Gøg og Gokke og 4. kapitel i Avengers-sagaen.

STAN & OLLIE

Deres storhedstid er langt bag dem, da Stan Laurel og Oliver Hardy begiver sig på turné i England.

Målet er at bruge tiden, inden de skal i gang med en Robin Hood-komedie. Eller det er i hvert fald, hvad Stan har fortalt Ollie for at få ham med på den anstrengende tur. Efter skuffende billetsalg indvilger de aldrende komikere i at stille op til al mulig publicity og lige så stille og roligt begynder deres stjerner at skinne igen. Men helbredet følger ikke rigtigt med, og midt i alle anstrengelserne dukker gamle spøgelser og gammelt nag op.

Hvor meget kan en menneskealders professionelt venskab holde til … hvor meget kan et ægte venskab holde til?

Jon S. Baird genopliver to af fortidens største komiske genier i ”Stan & Ollie” som en hyldest til den humor, som Laurel & Hardy – Gøg og Gokke – stod for. Men også som en hyldest til et ubrydeligt venskab mellem to kammerater. Steve Coogan og John C. Reilly falder fuldstændig ind i rollerne som Stan Laurel og Oliver Hardy og blander humor og komik med den rørende historie om to scenekunstneres svanesang.

AVENGERS: ENDGAME

Det fjerde kapitel i Avengers-sagaen er kulminationen på en episk historie fortalt over 22 indbyrdes forbundne Marvel-film.

Efter det på gruopvækkende vis lykkedes Thanos at udslette halvdelen af alt liv i universet og tynde voldsomt ud i Avengers’ rækker, må de tilbageværende superhelte indse, hvor skrøbelig vores virkelighed er – og hvilke ofre, der må bringes for at beskytte den - og satse alt i det endelige opgør i Marvel Studios’ storslåede afslutning på 22 film, ”Avengers: Endgame”.

Kevin Feige har produceret ”Avengers: Endgame,” der er instrueret af Anthony og Joe Russo. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Michael Grillo, Trinh Tran, Jon Favreau og Stan Lee er executive producers, og manuskriptet er skrevet af Christopher Markus og Stephen McFeely.

Marvel Studios’ ”Avengers: Endgame” havde verdenspremiere i de danske biografer onsdag 24. april 2019.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...