U11-pigerne i Hadsund Boldklub vil gerne have flere fodboldveninder

HADSUND: Sæsonen er skudt i gang og U11 pigerne fra Hadsund Boldklub fodbold har fået nyt ”dress”.

Og vi fra holdets side af, meget meget glade for den kæmpe opbakning vi har modtaget fra vore forældre og ikke mindst vores sponsorer bestående af: Thygensen El-service APS, Star Haardesign, NIELSEN BYG APS, JLM teknik, Friis - Wood & Deli og 3F, lyder det fra trænerteamet bag: Josephine Skov, Julie Steenfeldt, Casper Hansen og Mads Svendsen.

Efterårssæsonen blev for alvor skudt i gang, i starten af august for U11 fodboldpigerne fra Hadsund Boldklub.

Og hvilken start det blev. Fra 1. til 4. august deltog pigerne i årets Ramsing Cup, Spjald. Et helt suverænt stævne som forgår over 3 dage. Et stævne som Hadsund Boldklub har deltaget i de sidste par år, med stor succes, og det skulle det blive igen.

Pigerne åbnede stævnet med en suveræn sejr på 9 - 0, hvor de viste fodbold i høj klasse. De 2 sidste puljekampe var 2 meget lige kampe til sidste fløjt, men desværre med 2 nederlag.

Men den store sejr fra første kamp gjorde, at pigerne tog billetten til finale, der blev en neglebidder, hvor pigerne kæmpede sig virkeligt flot til en 2 plads.

DBU turneringen er også skudt i gang. Her lagde pigerne ud med en sejr på 8-0 over Farsø og heldigvis en mere tæt kamp mod Støvring som endte 2-2.

Vil gerne være flere

- De her herlige piger elsker simpelthen fodbold, og som TræneTeam er holdet virkelig en fornøjelse at træne, men de kunne også godt tænke sig flere fodboldveninder.

Så er du pige og fra årgangen 2009, og har du lyst til sjov og ballade hver mandag og onsdag fra 17.00, så er du hjertens velkommen ude på banerne ved Hadsund Boldklub.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...