Årets gang gennemgået ved generalforsamlingen

HADSUND: 2018 var i lighed med tidligere et travlt år - men alligevel noget anderledes.

Formand Lene Nielsen kunne se tilbage på endnu et travlt år for Socialdemokraterne i Mariagerfjord Øst på den velbesøgte generalforsamling, der i år foregik i Hadsund Kulturcenter.

De store kommunale besparelser i Mariagerfjord kommune for budget 2019, har helt naturligt også fyldt meget i bestyrelsen. Her bør fremhæves den gode og inddragende proces af alle Kredsens medlemmer ved 3 medlemsmøder. De tilbagemeldinger vi har fået, er at vores medlemmer, har følt sig set og hørt. Har stillet spørgsmål og fået svar.

En anden opgave har været forberedelse til de 2 vigtige valg i 2019. EU valget 26/5 og Folketingsvalget som skal være afholdt senest 17/6.

Under Generalforsamlingen var der gode oplæg fra vores Nordjyske EU kandidat Morten Klessen, fra Leif Skaarup om arbejdet i Byrådet, fra Lis Mancini i Regionsrådet og fra Folketingskandidat Per Husted. Spørgelysten var stor. Det var samtidig tydeligt, at valgkampen så småt er skudt i gang. Det vigtigste budskab er, at det har stor betydning at have et lokalt folketingsmedlem fra Mariagerfjord og en nordjyde til at repræsenterer Nordjylland i EU. Derfor husk at stemme personligt til begge valg.

På valg til bestyrelsen var: Rikke Fonnesbæk, Ronny Thomsen, Poul Bergmann og Lene Nielsen. Alle blev valgt uden modkandidater.

Som suppleanter blev Lene Thomsen og Gitta Brams valgt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...