Jasmin Gabay gæster Hadsund fredag 5. april og giver koncert

HADSUND: Fredag 5. april er det Jasmin Gabay der gæster Hadsund, og er navnet ikke helt bekendt, kan vi supplere med, at Jasmin deltog i det Danske Melodi Grand Prix med sangen ”Kiss Like This”, og dem der har fulgt Den Store Bagedyst, vil også genkende Jasmin, siger aktivitetsansvarlig Jan Vestergaard.

Som vanlig ankommer scene og Jasmin 5 minutter før, og kl. 15.00 starter hendes koncert, og det foregår på Torvet i Hadsund.

Relationen til Den Store Bagedyst har Hadsund Handel taget op ved at koble en Kage konkurrence på besøget, og der bliver mulighed for at vinde et Hadsund Kort til værdi kr. 500,00 for dem, der vil deltage i konkurrencen.

For at være på forkant med opgaven for dommerne, skal dem der vil deltage ringe eller skrive til 2447 9969/mail@jatime.dk og tilmelde sig med kage, som så skal indleveres fredag 5. april senest en halv time før.

Og vi har aftale med restaurant La Dolce Vita på Torvet, at vi bruger deres festsal til at udstille kagerne som, når vinderen er udtrukket, kan nydes af publikum, som naturligvis bliver først til mølle princip, da vi jo ikke på forhånd ved hvor mange vi får indleveret, supplerer Jan Vestergaard.

Vinderen findes i løbet af koncerten, og vi har aftalt med Jasmin, at hun afslutter sit besøg med at udråbe vinderen, der således skal være til stede på dagen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...