Annette Heick og Genlyd kan køres fredag i Hadsund på Torvet

HADSUND: Hadsund Handel havde tidligere det første besøg af Gang i Danmark i rækken af 6 og det var Melodi Grand Prix pigen Jasmin der underholdt på Torvet.

På fredag eftermiddag 3. maj er der atter spændende besøg - denne gang ankommer Anette Heick som vist næppe behøver nærmere præsentation, og hun skal nok få sat rigtig godt gang i publikum med både de kendte numre og, som vi faktisk har oplevet hver gang Gang i Danmark er på besøg, og nogle nye numre, vi aldrig har hørt før.

Anette går på midt eftermiddag og stopper så tre kvarter senere, for så at køre videre til næste by.

Men musikken fortsætter, for vi har duoen ”Genlyd” klar på Torvet, således at fredags eftermiddags hyggen kan fortsætte indtil butikkerne lukker.

”Genlyd”

har underholdt rigtig mange gange under Sejlet og det er perfekt musik til en snak over en kop kaffe, som Hadsund Handel er sponsor på denne dag, eller en fadøl man kan købe fra det udendørs anlæg som La Dolce Vita har stillet frem.

- Vi har hørt på vandrørene, at der er særligt gode madtilbud hos Hadsund Handels medlems spisesteder på fredag, og måske man skulle blive i byen og undersøge samt besøge et af dem, i stedet for at gå hjem til egne madgryder slutter aktivitetsansvarlig Jan Vestergaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...