To af byens butiksejere er gået sammen om en alternativ udsmykning i gågaden

HADSUND: Nogle ideer har det med at skulle modnes over tid, og nu realiseres en ide fostret hos forretningen Rasmines ejer Lone Jespersen, der for et par år siden blev inspireret at billeder i NORDJYSKE fra en by i udlandet, hvor de havde hængt farvestrålende paraplyer op i en gågade.

Hadsund har en gågade med wire hen over gaden til brug for den årlige julebelysning. Disse var perfekt egnet til at genbruge ideen fra udlandet, men det kneb lidt med opbakningen til den, iflg. nogle, skøre ide, fortæller aktivitetsansvarlig Jan Vestergaard fra Hadsund Handel.

Men Lone fik i år opbakning fra Lonnie, der er ejer af byens senest ankomne tøjbutik, Milles Heaven, og de to stærke kvinder har nu formået at få Hadsund Handels aktivitetsudvalg med på ideen.

- Det bliver dog ikke kun paraplyer, der skal pryde de 10 wires gennem gade og torv, men hvad de to damer har fundet på og fundet frem fra butikkerne, må alle selv konstatere ved et besøg i byen, og så kan man dømme det til at være sjovt, pænt eller grimt, siger Jan Vestergaard.

I løbet af august måned, når turisterne drager hjemad, tages effekterne ned igen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...