Himmerland Alarm & El slår pjalterne sammen med Nordjysk El & Alarm

TERNDRUP: Himmerland Alarm & El A/S er fusioneret med Nordjysk El & Alarm ApS

Midt i november 2018 fik Himmerland Alarm & El A/S sig gamle ejer, Peter Overgaard tilbage, da den tidligere ejer, Søren Gramkow havde valgt at sælge alle sine aktier tilbage til sin tidligere partner Peter Overgaard.

- El-branchen er under konstant udvikling, fortæller Peter Overgaard, så der kræves mere og mere af den enkelte el-installatør. Derfor har de to indehavere Peter Overgaard, Himmerlands Alarm & El A/S og Kenneth Mortensen fra Nordjysk Al & Alarm ApS, valgt at slå sig sammen, for at stå stærkt over for de mange varierende opgaver hos kunderne.

- Med fusionen i de 2 virksomheder, kan vi nu nemmere håndtere større og mindre kunder, siger Peter Overgaard og Kenneth Mortensen, samt give dem den bedste rådgivning og kvalitet i arbejdet.

Siden opstarten af Nordjysk El & Alarm ApS i oktober, er det gået rigtigt stærkt, siger Kenneth Mortensen, for vi har haft en forrygende start, da kunderne og forretningsforbindelser har taget godt imod mit nye firma, der i dag beskæftiger 3 mand, som alle holder til på Hadsundvej 56 i Terndrup.

Forandring for kunderne bliver ikke synlig. Vores kunder kan stadig ringe ind på de numre de kender og kontakte Peter eller Kenneth på de gamle numre. Det er kun internt i firmaet, hvor alle systemer skal køres sammen.

I løbet af den nærmeste fremtid vil selskaberne blive lagt sammen til et firma.

Peter og Kenneth glæder sig til at komme i gang og udnytte hinandens erfaring, hvor de nu vil være to til at håndtere dagligdagens opgaver.

Peter Overgaard er stadig indehaver af Himmerland VVS Tech ApS.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...