Vognmand Per H. Jensen, Visborg Industrihuse, har - efter 32 år - overdraget sin vognmandsforretning til Mariagerfjord Vognmandsforretning.

Per H. Jensen overtog i sin tid vognmandsforretningen efter sin far, Christian Jensen, som drev virksomheden fra 1951 til 1986 fra Visborgvej 12 i Visborg.

Per H. Jensen begyndte at køre for sin far, da han var 18 år, og har ellers siddet bag rattet lige siden.

Per H. Jensen overtog firmaet i 1986, og har siden starten udvidet sin vognmandsvirksomhed, først da han overtog Anker Børgesens vognmandsforretning i Als, og senere igen, da han overtog John Jensens vognmandsforretning på Visborgvej 49 i Visborg.

- Det eneste som ændres ved overtagelsen bliver firmanavnet, som ændres til Mariagerfjord Vognmandsforretning, siger Mads Sørensen.

Både telefon og adressen ved Teglværkssøen bag XL-byg bibeholdes, fastslår Mads Sørensen, der får den daglige kontakt med kunderne, og vi fortsætter i samme gode ånd, som Per H. Jensen har drevet forretningen i gennem de mange år, bl.a. med udlejning og kørsel af containere, kørsel med kran, sand og grus, samt salg af sand og grus fra den nuværende plads hos Visborg Industrihuse v. John Jensen.

Mariagerfjord Vognmandsforretning blive fremover drevet af Mads & Per Sørensen, der indtil nu udelukkende har drevet Sørensen Transport & Handel i Terndrup, men fremover vil de drive to forretninger med hver sin niche.

De nye ejere vil drive vognmandsforretningen videre med samme gode ånd og kundeservice, som Per H. Jensen. Den daglige kontakt med kunderne varetages fremover af Mads Sørensen. Per og Mads Sørensen er i øvrigt 3. og 4. generation i Sørensen Transport og Handel - et firma familien har drevet siden 1946.

Overdragelsen markerer vi senere på foråret med et Åbent Hus og reception, fastslår Per og Mads Sørensen, hvor tid og sted bliver annonceret her i avisen senere på året.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...