Hadsund Museumsforening og Lokalhistorisk Arkiv indleder tirsdag igen vinterens arrangementer

HADSUND: Onsdag formiddag 28. august k. 09.30 indleder Hadsund Museumsforening og Lokalhistorisk Arkiv igen vinterens arrangementer med deres tiltag: ”Fortællerværksted”.

Her vil lokale, almindelige mennesker fortæller om en eller anden begivenhed, som de husker, enten fra deres barndom, eller fra deres ungdom og senere i livet.

Det bliver formanden for Turistforeningen for Hadsund og Omegn, Erik Erland Nielsen, der vil fortælle om arbejdet i en turistforening – på godt og ondt.

Tovholdere for ”Fortællerværkstedet” er Pia Karstens og Birte Overgaard, for som de siger: - Når vi bliver ældre har vi ikke mere de samme muligheder for at dele vore oplevelser og minder med andre, der har kendt os i mange år, nogle vi er vokset op sammen med, er uddannet med eller har arbejdet sammen med, for mange er ikke mere.

Men der er stadig nogle, der har oplevet 40’erne-, 50’erne og 60’erne, så tiden har vi fælles, hvor alt så anderledes ud.

Alle er velkommen til at komme og høre historierne, og måske får du selv lyst til at fortælle om nogle af de oplevelser du har haft. Og er du tilflytter kan du måske have glæde af at deltage for på den måde at få noget at vide om Hadsund og omegn.

Når fortælleren er færdig drikker vi en kop kaffe og så samler der sig sikkert en masse spørgsmål, som så kan blive besvaret.

Husk tilmelding senest tirsdag 27. august til museumsforeningen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...