SIEM: I februar og marts 2018 lukkes Siem Forsamlingshus ned, idet den lille sal, toiletter og gang skal have nyt loft og ny isolering, og toiletterne skal renoveres.

Det fortæller Hanne Sørensen, som forleden blev genvalgt til husets bestyrelse på generalforsamlingen med 35 deltagere.

Søren Sloth Christensen blev afløst af Helle Frost, suppleant Mads Sørensen blev afløst af Karsten Kronborg Christiansen, og Torben Ravn blev afløst af Anton Ohrt-Nissen.

Formandens beretning og årets regnskab blev godkendt uden bemærkninger, og bagefter blev der serveret indbagt mørbrad.

Godt 90 børn og voksne var mødt frem for at se søndagens traditionsrige nissespil, som blev efterfulgt af kaffe med kager fremtryllet af nissernes forældre.

Bagefter blev der spillet om 10 ænder, og også mange af børnene ville gerne være med og gik virkelig op i det. Man var ikke i tvivl, hvis de kun manglede en eller to brikker, så var det svært at sidde stille.

Resten af børnene gik ud i den lille sal, hvor de hyggede sig med at klippe og klistre med hjælp fra tovholder Anna Marie Christensen.

Der var hele 60 gevinster til det amerikanske lotteri - alle skænket af byens borgere.

Næste arrangement i Siem Forsamlingshus er dilettanten fredag og lørdag 26. og 27. januar 2018. Dilettanterne er allerede gået i gang med at øve. I år er det stykket "Ånden i glasset, er der nogen?" skrevet af Hanne Lynge Jensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...