CJ Electric Aps og indehaver Claus Jensen har pr. 1. januar 2018 overtaget samtlige aktiviteter i el-firmaet Havndal El v/Jørgen Fisker.

Der har altid været et godt samarbejde mellem virksomhederne, og indehaveren af CJ Electric, Claus Jensen har tilmed en forhistorie i Havndal EL, da han er udlært her, og dermed kender en del af kunderne, arbejdsgangene og kunders behov.

Jørgen og Claus har de sidste 10 år talt om denne forretningsovertagelse, og nu mener begge at tiden er inde.

Jørgen Fisker har haft el-forretningen siden 1982, hvor han købte Gjerlev El, siden købte han Havndal El og for ca. 8 år siden købte han Havndal El-Service.

- Det er ikke tanken, at der kommer til at ske de store forandringer for kunderne, så service og arbejdsgange forbliver som hidtil, oplyser Claus Jensen, for den nuværende montør, Poul Peter Jacobsen og el-installatør Jørgen Fisker, skal forsat tage sig af de kunder som de hidtil har serviceret. Og det bliver med udgangspunkt i lokalerne på Håndværkervænget 8 i Havndal, hvor der fortsat vil være lager og værksted.

- Jeg har altid haft et godt samarbejde med Jørgen Fisker, og vores virksomheder bygger på ensartede værdisæt, jeg er derfor glad for at få muligheden for at drive disse aktiviteter videre i mit firma, fortæller Claus Jensen.

CJ Electric har adresse på Smedevænget 8 i Hadsund, hvorfra der udføres opgaver i Hadsund og omegn, men el-firmaet dækker generelt området fra Aalborg til Århus.

- Vi udfører alle former for el-opgaver, både store og små, og generelt med det ene formål, at gøre livet lettere for de mennesker, der bruger dem - i hjemmet såvel som i produktionen, siger Claus Jensen, og med de seneste medarbejdere, er vi nu 6 ved CJ Electric, så hermed står vi nu endnu stærkere til at kunne servicere både nye og gamle kunder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...