Jesper Smit afløser Søren Nielsen på posten som formand for HBF.

HADSUND: Forleden var der medlemsmøde i Hadsund Boldklub Fodbold med formandsberetning, årsregnskab, budget, valg af 3 medlemmer til bestyrelsen og valg til formandsposten på dagsordenen.

Alle var dog noget bekymrede da vi vidste, at formand Søren Nielsen havde valgt, ikke at lade sig genvælge til denne post, for men hvem vil så? skriver Maria Friis i sin beretning, men som mødet skred frem, var der dog en enkelt person, der begyndte at stille nogle interessante spørgsmål og undre sig over nogle spændende tiltag, hvorfor mon?

Midtvejs var der en pause i mødet, og pausen blev brugt konstruktivt for resultat blev, at der var en kandidat til formandsposten.

Suk hjerte brist – sikke en dejlig nyhed, det er i hvert fald hvad, jeg formoder løb gennem hovedet på de fleste, af de fremmødte.

Inden jeg løfter sløret for, hvem der er trådt ind i bestyrelsen på hvilke poster, vil jeg gerne rose den afgående formand Søren Nielsen. Søren er en klubbens mand, der altid var/er på anlægget uanset tidspunkt eller om det var ungdom eller senior. Han var/er der for alle. Os der har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Søren, er dybt beæret over dette. Da Søren er god til at bakke op, han støtter, guider og favner alle mennesker, ideer og projekter. Noget som kendetegner Søren er hans positive og passioneret væremåde, at han går hele vejen samt at han er der altid 100%. Og fedt at vi stadig kan finde dig i kulissen.

Nu med trompetfanfare kan jeg løfte sløret for, at vi i HB fodbold vil byde Jesper Smit velkommen, som formand for bestyrelsen. Udover Jesper blev Susanne Melgaard og Helle Skov også valgt ind.

Jesper udtrykker god energi, forståelse for igangværende projekter og tiltag, endvidere udviser Jesper nytænkning. Vi glæder os meget til at komme i gang med arbejdet. Det må Jesper også have et behov for. Da der allerede i går aftes var indkaldt til det første og konstituerende bestyrelsesmøde.

Bestyrelsen komme det næste år til at se således ud: Formand Jesper Smit, næstformand Maria Friis, sekretær Helle Skov samt medlemmerne Jimmy Juhl Nielsen, Anita Mortensen, Susanne Melgaard og Mads Svendsen.

Til stor-trænermødet 1. april 2019 vil alle trænere blive informeret om hvem, der vil være kontaktperson i hvilke sammenhænge, så mød op og byd den nye bestyrelse og formand velkommen og vis, at I fra HB Fodbold og omegn bakker op om Jesper og hans bestyrelse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...