Helene Weigt erstatter Jan Jensen på posten

HADSUND: En ny hundesportssæson begynder så småt at trænge sig på.

Som udtryk for dét kunne DCH Hadsund forleden invitere til kombineret standerhejsning og generalforsamling.

Ole Geert stod for standerhejsningen, som blev efterfulgt af en let omgang træning, og afdelingsdirektør Mogens Chortsen, Jutlander Bank Hadsund, kiggede forbi med en check på 11.000 kr. - som tilskud til et nyt lysanlæg.

Inden generalforsamlingen var der desuden overrækkelse af en pokal til ”den hundefører, der havde lavet de bedste resultater på tværs af alle rækkerne i 2018”.

Pokalen tilfaldt Helene Katrine Weigt, som fik pokalen overrakt af formand Jan Jensen.

I sin beretning for 2018 kunne Jan Jensen konstatere, at klubben i det forgangne år har haft en lille medlemsfremgang, så klubben nu i alt tæller 98 medlemmer, og regnskabet for året udviste da også et tilpas overskud.

Største nyhed på generalforsamlingen var vel i virkeligheden, at formand Jan Jensen ikke ønskede genvalg.

I stedet blev den nybagte pokalmodtager, Helene Katrine Weigt, valgt sammen med bestyrelsesmedlemmerne Hanne Bredal, Terndrup, og Martin Bundgård, Hadsund, der begge var parate til at fortsætte i endnu en periode.

Med i bestyrelsen er desuden Julie Villum Jensen Hadsund og Ruben Blaabjerg, Hadsund.

Helene takkede for valget og overrakte i forlængelse heraf Jan Jensen en flot kurv for det store arbejde, han har gjort for klubben. Og så gik den nyvalgte formand i øvrigt straks i gang med at få etableret et par nye udvalg, hvis formål er at få uddelegere arbejdet og aflaste bestyrelsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...