- Det gamle bassin, som julelandskabet var bygget op på, er ganske vist fjernet, men vi har fundet en anden løsning, så alt stadig er ved det gamle, siger Jan Vestergaard, som er aktivitetsansvarlig i Hadsund Handel.

HADSUND: Hvis man gerne vil kunne lægge en signeret Sara Blædel-krimi under juletræet i år, så er muligheden der fredag hos Bog & Ide i Hadsund.

Som led i årets lokale Black Friday-aktiviteter får fjordbyen ved middagstid besøg af den populære krimiforfatter, der må formodes at have spidset kuglepennen til lejligheden.

En anden hovedperson i Hadsund på fredag bliver selvsagt julemanden.

Sidste år blev der i fjordbyen rokket ved traditionen for, at julemanden tænder det store juletræ på Torvet.

Den langskæggede herre skal dog fortsat hentes ved havnekajen foran Da Vinci, hvor en masse børn gerne må komme og modtage ham, og hvor Hadsund Skoleorkester står klar til at gå i spidsen for optoget til Torvet.

På torvet står Beredskabsforbundet Mariagerfjord klar med gratis varm suppe, og den nye Cafe Picolo vil uddele gratis varm cacao, så der skulle være garanti for den indre varme.

Alle byens butikker er naturligvis julepyntet til lejligheden, og igen i år er mulighed for en gratis tur med kusk Anders og hans hestevogn.

I Butikscenteret har det lokale værested Bazen meldt sig til en ny tørn. I den tomme butik, hvor der senest var cykelhandel, kan man købe juledekorationer, glas- beton- og gummiting og meget mere, ligesom der er en kop kaffe på kanden til dem, der kigger ind.

Julemusikken står Sigfreds Fodvarmere for, og det traditionsrige julelandskab, som ellers var lidt truet efter forbedringerne i Butikscenteret, bliver hadsunderne heller ikke snydt for.

- Det gamle bassin, som julelandskabet var bygget op på, er ganske vist fjernet, men vi har fundet en anden løsning, så alt stadig er ved det gamle, siger Jan Vestergaard, som er aktivitetsansvarlig i Hadsund Handel.

Han håber i øvrigt, at mange vil bemærke og nyde de 40 juletræer, som er sat i flaghullerne ned gennem Storegade.

Også i år er det spejderne i Hadsund, som har hjulpet med at få dem sat i hullerne, så alt kan være klar til starten på julehandelen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...