Børnehuset i Rostrup har udvidet samarbejdet med skolen i Arden

ROSTRUP: Som et led i brobygningen "Fra børnehave til skole" har Børnehuset i Rostrup i år udvidet samarbejdet med skolen, så skolechefen og en repræsentant fra skolebestyrelsen fra Arden Skole var med til forældremødet.

På forældremødet for kommende børnehaveklasse børn blev forældrene orienteret omkring førskoleforløbet som altid starter op her i september måned og frem til om med juni måned inden opstart i skole. Fra Børnehusets side blev der givet oplæg omkring det faglige indhold i førskolearbejdet, det sociale, trivsel, samarbejde med de skoler, som vi sender børnene til, overlevering og samarbejde med sidste års elever og forældre, samt de nye procedurer for indstilling til en evt. skoleudsættelse.

Skolechefen og skolebestyrelsesrepræsentant gav oplæg omkring hvordan det er at starte i børnehaveklasse og hvor vigtigt det er, at være klar til livet i skolen. De omtalte også hvilke forventninger og hvilket samarbejde der er til og med forældre i skoleregi.

Et meget inspirerende og indholdsrigt møde, hvor der blev stillet spørgsmål og hvor der også var god dialog forældrene imellem.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...